Werken bij Rens Bakery Solutions

Werken bij Rens Bakery Solutions

We houden ons elke dag bezig met de efficiëntie in het bakkersvak. Ons doel is om de mooiste maatwerkprojecten te leveren aan onze internationale bakkers. Eigenaar Johan van Rens is in 2016 alleen begonnen, maar samen met zijn team van 8 zorgt hij er vandaag de dag voor dat er eerlijke, ambachtelijke producten voor een aantrekkelijke prijs in de winkel liggen. 

Ben jij ook iemand die altijd op zoek is naar hoe het beter, sneller, makkelijker en efficiënter kan? 

Bekijk dan onze openstaande vacature(s) of stuur een open sollicitatie naar info@rensbakerysolutions.com.

Monteur

Monteur

Ben jij gek van techniek? Ben jij echt, maar dan ook echt heel handig? En loopt het water jou in de mond als je denkt aan een lekker stuk taart? Dan ben jij de monteur die we zoeken!

Meer informatie
(Senior) Mechanical Engineer

(Senior) Mechanical Engineer

Wil jij altijd weten hoe machines in elkaar zitten? Bellen familie en vrienden jou voor elke technische uitdaging? En loopt het water jou in de mond als je denkt aan een lekker stuk taart of een goed stuk brood? Dan ben jij misschien wel dé Mechanical Engineer die we zoeken?

Meer informatie

Ad van Mourik - eigenaar Bankethuis

"Rens Bakery Solutions onderscheidt zich door écht maatwerk te leveren op basis van de behoeften van de klant. Na een inventarisatie van de het productieproces, zijn automatiseringsoplossingen ontworpen en gerealiseerd. De samenwerking heeft ons weer een stap vooruit gebracht op het gebied van hygiëne, kwaliteit en capaciteit."